Predbilježite se

za redovito primanje informacija

Zatražite dodatne informacije o javnim natječajima

NATO NATJEČAJI

Najave

NITEC 02NCI agencija sa zadovoljstvom objavljuje kako će ovogodišnja najvažnija industrijska konferencija, NITEC18, biti posvećena NATO-ovoj digitalnoj transformaciji i novim tehnološkim i kibernetskim potrebama NATO Saveza.

Trodnevna konferencija industrije koja se organizira s AFCEA Europe (Udruženja za veze i oružane snage) i u suradnji s njemačkim Ministarstvom obrane održat će se u Berlinu od 22. do 24. svibnja 2018. godine.

“NITEC18 – NATO-ov Digital Endeavour : Proširenje ekosustava” pružit će jedinstvenu priliku za raspravu o tome kako privatni sektor, think-tanks, akademska zajednica i agencija NCI mogu surađivati ​​kako bi iskoristili nove generacijske informacijske tehnologije za unapređenje Saveza u digitalnu budućnost.

Organizirana u suradnji s Ministarstvom obrane Njemačke, konferencija će okupiti preko 600 visokih čelnika vlade, vojske i industrije, kao i stručnjaka za obranu i sigurnost.

NITEC18 će pružiti jedinstvenu priliku predstaviti digitalni pothvat NCI agencije i raspravljati o tome kako NATO i industrija mogu surađivati kako bi iskoristili nove generacijske informacijske tehnologije kako bi Savez pretvorili u digitalnu budućnost.

Događaj će okupiti više od 600 visokih vladinih, vojnih i industrijskih vođa, kao i stručnjaka za obranu i sigurnost.

Dnevni red

Konferencija će sadržavati interaktivne događaje kako bi se produbila suradnja NATO-a, saveznika, akademske zajednice, tehnoloških čvorišta i komercijalnih tehnoloških tvrtki (uključujući poduzetništvo, poduzetnike i malo i srednje poduzetništvo).

Ti događaji također će omogućiti NATO-u veći pristup vodećim komercijalnim tehnologijama i tehničkim talentima.

Glavni govori održani 1. dan će ponuditi pregled gdje se NATO i Agencija vode u narednih 18 mjeseci na području modernizacije informacijskih tehnologija, proturaketne obrane, zračnog zapovjedništva i nadzora (AirC2), cyber sigurnosti, inteligencije itd.

Izabrani CEO i visoki gosti pružit će inspirativne prezentacije o svojim iskustvima s velikim digitalnim transformacijama u javnom i privatnom sektoru i potaknuti nove perspektive.

Kao i prethodnih godina, konferencija će također pružiti platformu za opsežan praktični angažman između Agencije i industrije kako bi raspravljali o prioritetima sposobnosti i tehnološkim rješenjima potrebnim za podupiranje misije NATO-a i predstaviti predstojeće poslovne mogućnosti.

Sve ostale informacije o održavanju konferencije kao i prijavi sudionika možete naći na poveznici http://www.nitec.nato.int/


 

NATO BizOpps Portal, alat za objavljivanje i preuzimanje dokumenata paketa koji se odnose na poslovne prilike kao što su ponude za ponude i zahtjeve za informacijama koje izdaje Služba nabave NATO-ovog međunarodnog osoblja u Bruxellesu, Belgija. Njihove poslovne prilike odnose se na široku paletu proizvoda i usluga kao što su ICT usluge, građevinski radovi, upravljanje objektima, održavanje, konzultantske usluge itd.

Kako bi dobili globalni pregled predviđenih poslovnih prilika za tekuću godinu, možete pročitati Najnoviju inačicu NATO godišnjeg plana nabave.

KORISNI LINKOVI
KORISNE INFORMACIJE