Predbilje┼żite se

za redovito primanje informacija

Zatra┼żite dodatne informacije o javnim natje─Źajima

NATO NATJE─îAJI

Hrvatsko gospodarstvo i NATO

Hrvatsko gospodarstvo┬á temeljem ─Źlanstva u NATO-u ima otvorena vrata u┬á svijet┬á poslovanja i┬á tr┼żi┼ínog natjecanja s najboljima.

Vlada Republike Hrvatske pokrenula je projekt “Hrvatsko gospodarstvo i NATO”.

Ministarstvo gospodarstva RH kao nositelj Projekta usko sura─Ĺuje sa Ministarstvom obrane RH, Ministarstvom vanjskih i europskih poslova RH, Misijom RH pri NATO-u, Uredom Vije─ça za nacionalnu sigurnost i Hrvatskom gospodarskom komorom.

Hrvatska gospodarska komora ima obvezu informiranja poduzetnika o svim poslovnim mogu─çnostima koje mu pru┼ża ─Źlanstvo u NATO savezu. Stoga ─çemo na ovoj stranici pru┼żiti vam informacije i mogu─çnosti kontakta kako biste ┼íto jednostavnije i na vrijeme mogli se upoznati s aktualnim tr┼żi┼ínim izazovima.

Na┼ía je preporuka da prou─Źite mogu─çnosti koje Vam se pru┼żaju u rubrici POSLOVNE MOGU─ćNOSTI i redovno pratite informacije o natje─Źajima na ovoj i na web stranicama ─Źiji se linkovi nalaze na ovoj┬ástranici.

Hrvatska gospodarska komora ─çe tvrtkama e-mailom dostavljati informacije o natje─Źajima koje dobije od Misije RH pri NATO-u, MINGO-a ili MVEP-a, prema njihovim djelatnostima. Kako bi informacija do┼íla svim zainteresiranim poslovnim subjektima i na adekvatnu e-mail adresu, molimo Vas da e-mail adresu na koju ┼żelite primati informacije navedete u rubrici PREDBILJE┼ŻITE SE.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se direktno pitanjem ili na adresu:

Hrvatska gospodarska komora

NATO kontrolna to─Źka

Tel 01 4606 701, 4606 705

Fax. 01 4606 737

e-mail: nato@hgk.hr

i / ili

Ministarstvo gospodarstva i odr┼żivog razvoja

Uprava za industriju, poduzetništvo i obrt

Tel.  01 610 9464

Fax. 01 6109 116

e-mail: nato@mingor.hr

KORISNI LINKOVI
KORISNE INFORMACIJE