Predbilježite se

za redovito primanje informacija

Zatražite dodatne informacije o javnim natječajima

NATO NATJEČAJI

Hrvatska tvrtka KING ICT d.o.o. potpisala je ugovor s NATO-ovom Agencijom za komunikacije i informacije (NCIA)

Hrvatska tvrtka KING ICT d.o.o. potpisala je ugovor s NATO-ovom Agencijom za komunikacije i informacije (NCIA) o implementaciji IT mrežne opreme u Nizozemskoj. Realizacija projekta odvijat će se u Den Haagu u trajanju od 2 mjeseca, a sam ugovor vrijedan je 5 milijuna kuna Å”to dokazuje da hrvatske tvrtke mogu sudjelovati i pobijediti na međunarodnim javnim natječajima u NATO-vim agencijama, zapovjedniÅ”tvima i slično.

Ovakvo snažno priznanje stručnjacima KING ICT-ja odraz je njihove sposobnosti i mogućnosti te poticaj za ostale tvrtke, i ne samo iz IT sektora, za sudjelovanje na međunarodnim NATO natječajima. Ovim načinom otvaraju se vrata i samom KING ICT-ju te ostalim naÅ”im tvrtkama na međunarodnim područjima, a koje imaju potrebna znanja i kompetencije na razini svjetskih konkurenata.

Podsjetimo, Hrvatsko gospodarstvo temeljem članstva u NATO-u ima otvorena vrata u svijet poslovanja i tržiÅ”nog natjecanja s najboljima slijedom čega je 2009. godine Vlada Republike Hrvatske pokrenula projekt ā€œHrvatsko gospodarstvo i NATOā€ sukladno Naputku o provedbi projekta ā€žHrvatsko gospodarstvo i NATOā€œ objavljenom 18. studenog 2013. godine, a s njime i sve upute o načinu provedbe projekta.Ā  Ovaj projekt prepoznat je među hrvatskim gospodarstvenicima i njegov značaj odražava ponajbolje činjenica da je početkom 2017. godine putem NSPA, hrvatska tvornica trikotaže Galeb d.d. iz OmiÅ”a osvojila natječaj za nabavu donjeg rublja vrijedan gotovo 5 milijuna eura. Na web stranici www.natonatjecaji.hrĀ  pružaju se osnovne informacije i mogućnosti koje NATO savez nudi. Ministarstvo gospodarstva, poduzetniÅ”tva i obrta zaduženo je za izdavanje Potvrde o prikladnosti i prikupljanje Upitnika za Certifikat poslovne sigurnosti te se radi na pojačanim aktivnostima vezanim za projekt kako bi se tvrtke potakle i ujedno educirale za prijavljivanje na natječajnu dokumentaciju.

Preuzeto sa: POVEZNICA

KORISNI LINKOVI
KORISNE INFORMACIJE