Predbilje┼żite se

za redovito primanje informacija

Zatra┼żite dodatne informacije o javnim natje─Źajima

NATO NATJE─îAJI

NATO i gospodarstvo: Dan hrvatske industrije

Hrvatska gospodarska komora, Ministarstvo obrane Republike Hrvatske i Ministarstvo gospodarstva i odr┼żivog razvoja organiziraju radionicu┬áNATO i gospodarstvo: Dan hrvatske industrije, koja ─çe se odr┼żati u┬ápetak, 2. prosinca┬ás po─Źetkom u┬á9 sati┬áu HGK u Zagrebu (Vije─çnica, Rooseveltov trg 2).

Radionica┬áje namijenjena tvrtkama koje ┼żele saznati vi┼íe o poslovnim mogu─çnostima u okviru postupaka javne nabave jedne od agencija NATO-a:┬áNATO Support Agency┬á(NSPA).┬áCilj je pru┼żiti priliku tvrtkama da steknu bolje razumijevanje procesa nabave agencije NSPA, pravila i propisa te priliku za razgovor o potencijalnim mogu─çnostima suradnje.

Na┬áradionici ─çe tvrtke koje su uspje┼íno sudjelovale u natje─Źajima NATO-a prenijeti svoja iskustva. Predstavit ─çe se i rezultati kampanje┬á#WeareNATO┬áu sklopu koje su studenti i u─Źenici relevantnih zanimanja i struka posjetili hrvatske obrambene tvrtke i proizvo─Ĺa─Źe roba dvojne namjene. Predvi─Ĺeni su i┬ájedan na jedan razgovori┬áizme─Ĺu zainteresiranih tvrtki i predstavnika agencije NSPA.

Ina─Źe, nabava unutar NATO-a je decentralizirana i obavlja se kroz zapovjedni┼ítva (NATO Headquarters), strate┼íka zapovjedni┼ítva (Strategic Commands) i ostale agencije koje pokrivaju razli─Źita podru─Źja nabave.

Pozive na sudjelovanje u javnom nadmetanju raspisuju sastavnice NATO-a i ne objavljuju se javno. Pristup takvim podacima omogu─çit ─çe se tvrtkama koje se upi┼íu u Registar gospodarskih subjekata zainteresiranih za sudjelovanje u natje─Źajima. U Registar se upisuju pravne i fizi─Źke osobe koje svojom djelatno┼í─çu i poslovnim osobinama ispunjavaju uvjete za primanje i raspolaganje neklasificiranim i klasificiranim podatcima NATO-a.

Program mo┼żete pogledati i preuzeti┬áOVDJE, a detaljnije informacije kao i obrazac za prijavu dostupne su OVDJE.

KORISNI LINKOVI
KORISNE INFORMACIJE