Predbilježite se

za redovito primanje informacija

Zatražite dodatne informacije o javnim natječajima

NATO NATJEČAJI

“We are NATO” – posjet studenata tvrtkama Flammifer i HS Produkt

Hrvatska gospodarska komora, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Ured vijeća za nacionalnu sigurnost u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva, SveučiliÅ”ta u Zagrebu organizirali su posjet studenta tvrtkama u Karlovačkoj županiji, i to FlammiferĀ iĀ HS Produkt.

U posjetu spomenutim tvornicama bilo je 30-ak studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva, koji su pokazali veliki interes za rad u spomenutim sektorima.

Posjet je organiziran u okviru provedbe nacionalne kampanje “We are NATO“, kojom se želi promovirati vidljivosti NATO-a ne samo kaoĀ  sigurnosne organizacije, već i kao politično-vojnog saveza saĀ  sve većim težiÅ”tem na civilnoj dimenziji i suradnji s gospodarstvom.

A glavni ciljevi ove kampanje su povećano razumijevanje NATO-a među hrvatskom javnosti, pogotovo mladima.

Predstavnici tvrtki Flammifer i HS Produkt studente su upoznali s kakvim se sve izazovima susreću, te su naveli kako je potreba za visoko kvalificiranim mladim stručnjacima Ā u tvornicama svakim danom Ā sve veća.Ā Ā Obje NATO certificirane tvrtke posluju Ā na svjetskom nivou, stoga je inicijativa povezivanja vrhunske akademske zajednice s realnim sektorom naiÅ”la na odobravanje i obostrano zadovoljstvo.

ViÅ”e: Hrvatska gospodarska komora // Ministarstvo gospodarstva i održivog razvojaĀ

KORISNI LINKOVI
KORISNE INFORMACIJE